Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti
 1 comentariu

De Ziua Pământului, Filip & Company anunță decizia de a ajunge la nivelul NET ZERO al emisiilor de dioxid de carbon până în 2024
22.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul mediului, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Începând din acest an, casa de avocatură Filip & Company este și membră a Legal Sustainability Alliance

Filip & Company și-a anunțat astăzi intenția de a reduce emisiile de carbon până la zero până în 2024.

Compania își va reduce emisiile de carbon în mai multe moduri, inclusiv prin utilizarea energiei verzi, îmbunătățirea eficienței energetice, extinderea inițiativelor de reciclare și utilizarea produselor reciclate în activitățile sale, reducerea utilizării de plastic, hârtie și alte consumabile, colaborarea cu furnizori și alți parteneri care sunt, de asemenea, dedicați reducerii emisiilor de carbon. Compania se va implica și în mai multe acțiuni menite să reducă emisiile de carbon.

Cristina Filip, managing partner Filip & Company: „Avem o perspectivă pe termen lung în ceea ce privește generarea de valoare și credem că angajamentul față de reducerea emisiilor de carbon este o decizie importantă pentru protejarea mediului înconjurător. Suntem extrem de conștienți de impactul semnificativ pe care îl au oamenii pe planetă și credem că fiecare contribuție la o societate cu emisii de carbon reduse este o manifestare vitală atât a datoriei, cât și a speranței.

Filip & Company este, de asemenea, prima casă de avocatură 100% românească care s-a alăturat Legal Sustainability Alliance, o asociație a firmelor de avocatură care lucrează împreună pentru a lua măsuri în ceea ce privește schimbările climatice prin reducerea amprentei de carbon și adoptarea unor practici durabile pentru protejarea mediului.

Filip & Company va publica actualizări anuale cu privire la progresele sale către realizarea obiectivului Net ZERO până în 2024 în raportul anual al companiei.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti