Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a ocupat Locul II la Hexagonul Facultăților de Drept 2021 (Craiova, 22-24 aprilie 2021)
27.04.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 27 aprilie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității următorul comunicat:

În perioada 22-24 aprilie a avut loc ediția 2021 a Hexagonului Facultăților de Drept, care s-a organizat la Craiova, în format restrâns, doar cu participanții la probele științifice.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut locul al II-lea în clasamentul general și locul al II-lea la toate cele trei probe științifice.

Îi felicităm pentru aceste rezultate pe studenții care au reprezentat Facultatea și pe coordonatorii lor:

– Drept civil: studenții Călin Stefanopol (gr. 416) și Alexandru Tinică (gr. 404), coordonați de asist. dr. Cristian Paziuc, asist. dr. Vladimir Diaconiță, asist. dr. Bogdan Vișinoiu, drd. Silviu Munteanu, masterand Cristian Cealera;

– Drept constituțional: studenții Larisa Ionescu (gr. 302) și Andrei Nicolae Popa (gr. 413), coordonați de lector dr. Ramona Popescu, drd. Cosmin Pintilie, drd. Alina Borlianu;

– Drept penal: studentele Andreea Vlădăreanu (gr. 305) și Alexandra Iancu (gr.315), coordonate de drd. Ionuț Vișinescu, cu sprijinul conf. univ. dr. Andra Trandafir, drd. Valentina Dinu, drd. Florin Bobei, drd. Ștefana Sorohan, drd. Marius Sima, drd. George Lazăr, masterand Tiberiu Stănescu.

Hexagonul Facultăților de Drept a fost câștigat anul acesta de echipa Facultății de Drept a Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Adresăm felicitări echipei câștigătoare, precum și tuturor participanților la această ediție a Hexagonului.

Nu în ultimul rând, mulţumim Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova pentru primirea călduroasă şi pentru organizarea impecabilă a evenimentului.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti