« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a ocupat Locul II la Hexagonul Facultăților de Drept 2021 (Craiova, 22-24 aprilie 2021)
27.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 27 aprilie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității următorul comunicat:

În perioada 22-24 aprilie a avut loc ediția 2021 a Hexagonului Facultăților de Drept, care s-a organizat la Craiova, în format restrâns, doar cu participanții la probele științifice.

Echipa Facultății de Drept a Universității din București a obținut locul al II-lea în clasamentul general și locul al II-lea la toate cele trei probe științifice.

Îi felicităm pentru aceste rezultate pe studenții care au reprezentat Facultatea și pe coordonatorii lor:

– Drept civil: studenții Călin Stefanopol (gr. 416) și Alexandru Tinică (gr. 404), coordonați de asist. dr. Cristian Paziuc, asist. dr. Vladimir Diaconiță, asist. dr. Bogdan Vișinoiu, drd. Silviu Munteanu, masterand Cristian Cealera;

– Drept constituțional: studenții Larisa Ionescu (gr. 302) și Andrei Nicolae Popa (gr. 413), coordonați de lector dr. Ramona Popescu, drd. Cosmin Pintilie, drd. Alina Borlianu;

– Drept penal: studentele Andreea Vlădăreanu (gr. 305) și Alexandra Iancu (gr.315), coordonate de drd. Ionuț Vișinescu, cu sprijinul conf. univ. dr. Andra Trandafir, drd. Valentina Dinu, drd. Florin Bobei, drd. Ștefana Sorohan, drd. Marius Sima, drd. George Lazăr, masterand Tiberiu Stănescu.

Hexagonul Facultăților de Drept a fost câștigat anul acesta de echipa Facultății de Drept a Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Adresăm felicitări echipei câștigătoare, precum și tuturor participanților la această ediție a Hexagonului.

Nu în ultimul rând, mulţumim Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova pentru primirea călduroasă şi pentru organizarea impecabilă a evenimentului.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD