« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Tarifele maxime unice la nivelul UE de terminare a apelurilor de voce în rețelele mobile și fixe
27.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 137 din 22 aprilie 2021 a fost publicat Regulamentul delegat nr. 654/2021 de completare a Directivei (UE) 2018/1972 a Parlamentului European și a Consiliului prin stabilirea unui tarif maxim unic la nivelul Uniunii de terminare a apelurilor de voce în rețelele mobile și a unui tarif maxim unic la nivelul Uniunii de terminare a apelurilor de voce în rețelele fixe.

Regulamentul stabilește, ca regulă, că tariful maxim unic la nivelul UE de terminare a apelurilor de voce în rețelele mobile va fi de 0,2 eurocenți pe minut.

Prin excepție, se permite furnizorior de servicii de terminare a apelurilor de voce în rețelele mobile să aplice alte tarife maxime, în limita perioadei de timp indicate, astfel:
– de la data de 1 iulie 2021 până la 31 decembrie 2021: 0,7 eurocenți pe minut;
– de la 1 ianuarie 2022 până la 31 decembrie 2022: 0,55 eurocenți pe minut;
– de la 1 ianuarie 2023 până la 31 decembrie 2023: 0,4 eurocenți pe minut.

Statele membre care sunt exceptate de la aplicarea acestor tarife sunt prevăzute la art. 4 alin. (3), (4) și (5) din Regulament.

În rețelele fixe, tariful maxim unic la nivelul UE de terminare a apelurilor de voce se stabilește la 0,07 eurocenți pe minut. În România, furnizorii vor putea aplica tariful maxim de 0,078 eurocenți pe minut, începând cu 1 iulie 2021 și până la 31 decembrie 2021.

Intrare în vigoare: 23 aprilie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Telecom

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD