« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 

Scutirile de la taxa antidumping extinsă asupra anumitor componente pentru biciclete originare din China
27.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 140 din 23 aprilie 2021 a fost publicată Decizia de punere în aplicare nr. 659/2021 privind scutirile de la taxa antidumping extinsă asupra anumitor componente pentru biciclete originare din Republica Populară Chineză, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 88/97.

În prezent, la importurile de componente esențiale pentru biciclete originare din China, se aplică o taxă antidumping, extinsă prin Regulamentul (CE) nr. 71/97.

Comisia este împuternicită să adopte măsurile necesare pentru a autoriza scutirea importurilor de componente esențiale pentru biciclete care nu eludează taxa antidumping. Pe această bază, au fost scutite de taxa extinsă o serie de asamblori de biciclete și au fost publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene listele succesive cu părțile care beneficiază de această scutire.

Prin urmare, având în vedere cererile de scutire depuse în perioada 8 mai 2018 – 25 septembrie 2020, prezenta decizie stabilește:
– părțile care beneficiază de scutire (art. 1);
– părțile ale căror cereri încă sunt supuse examinării (art. 2);
– părțile beneficiare de scutire/suspendare, ale căror referințe se actualizează (art. 3);
– partea pentru care încetează suspendarea (art. 4);
– partea pentru care se respinge cererea de scutire (art. 5).

Intrare în vigoare: 23 aprilie 2021

 
Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Dreptul Uniunii Europene, Fiscalitate, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD