« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
 1 comentariu

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Poziția I la nivel național conform Round University Ranking
28.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 27 aprilie 2021, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a informat că ocupă prima poziție în țară și este pe locul 595 la nivel internațional în Round University Ranking (RUR), potrivit unui comunicat.

Prof. univ. dr. Daniel David, Rector UBB: „Mă bucur să văd performanța foarte bună a universității noastre și în acest ranking, mai ales că analiza academică este una complexă (educație/cercetare/relații internaționale), este dublată de indicatori administrativ-financiari riguroși (sustenabilitate financiară), iar rezultatul științific se bazează pe sistemul performant Web of Science (prin Clarivate Analytics). Dincolo de rolul principal de diagnoză academică pe care îl au aceste rankinguri, pentru a susține apoi politici academice bazate pe dovezi, reamintesc în acest context elevilor că UBB, alături de alte universități de prestigiu din țară, poate fi o alternativă excelentă, prin raporturi calitate/costuri, la universitățile din străinătate, ei putându-se forma aici ca buni specialiști și buni cetățeni, într-un context caracterizat în aceste universități și de mobilități și colaborări internaționale numeroase.”

 
Secţiuni: Internațional, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Poziția I la nivel național conform Round University Ranking”

  1. Prezentă în aceast clasament alături de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca este și Universitatea de Vest din Timișoara, ea ocupând primul loc în zona dedicată cercetării.
    Cele două instituții de învătământ superior, membre ale Consorțiului Universitaria se află pentru al doilea an consecutiv în acest top, probând capacitatea universităților de tradiție din România de a concura cu cele din afară.
    E de dorit ca din ce în ce mai multe Universități din țară să preia modelul lor și să accentueze susținerea activităților de cercertare și inovare, să iși regândească principiile de finanțare cu scopul de a menține și crește performanța.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD