« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Opinii

Făcui un ed de Paște
04.05.2021 | Radu SLĂVOIU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Radu Slăvoiu

Radu Slăvoiu

Făcui, că eram la Craiova, la soacră-mea. Mă apucai la 8.30. Eram deja cu sprițu-n nas, că la soacră-mea e deschis tot timpu’, nu ca la casa doina. Și mă gândii la Alexandra, la Marian, la Raluca, la Bogdan, la Ioan, la Marta, la Tiberiu, la Diana, la Mihai cu procedura lui civilă, la Gabriela, la Andrei, la Cosmina, la Alina, la Iuliu, la Claudiu, la Raluca, la Ruxandra, la Alina, la Lucian, la Alexandra, la Smaranda, la Robert, la Sabina, la Roxana, la grupa de Andrei, la întrebări, la grile, la frică, la succes, la INM, la INPPA, la Ana, la Cristina, la Ștefan, la Răzvan, la Simone, la Maria, la Irina, la Liviu, la Sorina, la Anelis, la am fost suficient de clar, la Pătârlagele, la Brăila, la Ulmu, la Ploiești și la câte altele mă gândii. La grile iar, la e bine că facem grile? (scuze Nicoleta, știu că am promis într-o săptămână, dar oare chiar trebuie?), așa vrem să gândească? La Mihai m-am gândit, la cât a muncit, la umilința de a fi asediat, și pentru ce, pentru că a vrut, că a scris, că a gândit, că a spus ce a crezut? Asta vrem, asta am devenit, asta suntem?

M-am gândit la ce îi învățăm și la ce le cerem.

Le spunem vreodată cât costă succesul? Le spunem și altceva decât să fie cei mai cei și cel mai sus? Le spunem că ar trebui doar să se simtă bine cu ei înșiși? Îi privim și altfel decât motivul nostru de a demonstra că suntem noi sus? Le vorbim vreodată și despre ei, printre atâția trebuie? Îi învățăm să aibă măcar un minut răbdare cu ei înșiși?

M-am gândit la Sabina.

Făcui un ed de Paște. Dar știui ce făcui?

Lect. univ. dr. Radu Slăvoiu
Universitatea ”Nicolae Titulescu” din București – Facultatea de Drept

Cuvinte cheie:
Secţiuni/categorii: Life, Opinii, SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD