Modificarea OG privind reevaluarea și amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituțiilor publice
06.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: C. administrativ, Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 467 din 4 mai 2021 a fost publicată Legea nr. 116/2021 pentru modificarea art. 2 alin. (3) din Ordonanța Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea și amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituțiilor publice.

Legea stabilește că bunurile din patrimoniul cultural național, cu excepția acelora care nu pot fi reevaluate potrivit standardelor internaționale de evaluare, vor fi reevaluate de către experți autorizați de Ministerul Culturii pentru domeniul de autorizare corespunzător sau de către evaluatori autorizați.

În consecință, revine Ministerului Culturii să actualizeze normele de aplicare privind reevaluarea bunurilor culturale mobile deținute de instituții publice de drept public, în termen de 45 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

Intrare în vigoare: 7 mai 2021

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.