Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a asistat BRF în vânzarea Banvit Foods Romania către grupul de companii Aaylex
07.05.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Concurență, Drept civil, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Grupul brazilian BRF, una dintre cele mai mari companii alimentare din lume, listată pe New York Stock Exchange și Brazil Stock Exchange, a finalizat vânzarea integrală a Banvit Foods Romania către Aaylex System Group S.A., într-o tranzacție de cca. 20,3 milioane de euro.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a asistat grupul brazilian BRF (via companiile Nutrinvestment BV și Banvit Bandirma Vitaminli Yem Sanayii AS) în toate aspectele corporative și de M&A ale tranzacției prin care s-a vândut un pachet reprezentând 100% din capitalul social al Banvit Foods SRL către Aaylex System Group S.A., pentru suma de 20,3 milioane de euro. Semnată în decembrie 2020, tranzacția a fost supusă îndeplinirii mai multor condiții precedente și autorizării Consiliului Concurenței. Grupul Aaylex deține în portofoliu companiile Avicola Buzău, Aaylex Prod și Aaylex Distribution, precum și brandul CocoRico.

Echipa de avocați din cadrul ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost coordonată de Silvana Ivan, Partener.

Rafael Pellegrini Ribeiro, coordonatorul departamentului juridic internațional al BRF: „Silvana a fost un partener de nădejde pe durata întregului proiect, demonstrând reale abilități de negociere și cunoștințe juridice temeinice. În contextul pandemiei COVID-19, ea a preluat sarcina de a ne reprezenta pe plan local și a contribuit decisiv la finalizarea acestei tranzacții, în ciuda contextului epidemiologic dificil.”

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII are o echipă experimentată de avocați în domeniul corporate și M&A, firma fiind plasată în fruntea clasamentelor internaționale de profil pentru serviciile oferite în aceste arii de practică. Astfel, potrivit publicației britanice Legal 500, avocații specializați în corporate și M&A dețin o expertiză „spectaculoasă” în acest domeniu: „Echipa este, de asemenea, foarte bună la redactarea și negocierea contractelor, implementarea de restructurări corporative, asocieri în participațiune, vânzarea / achiziționarea de active etc. Au o capacitate excelentă de gestionare a sarcinilor multiple, cu asigurarea corespunzătoare a planificării timpului și a managementului de proiect pentru cele mai complexe tranzacții”. De asemenea, unul dintre clienții firmei consideră că „promptitudinea și acuratețea în furnizarea de servicii de asistență juridică se numără printre punctele forte” ale echipei ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII.

:: English version

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti