« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Mesajul exec. Marius Iacob Morari, Președinte UNEJ, cu prilejul Zilei executorului judecătoresc
10.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Luni, 10 mai 2021, executor judecătoresc Marius Iacob Morari, Președinte UNEJ, a dat publicității următorul mesaj: „Aşa cum obişnuim de mulți ani, în ziua de 10 Mai aniversăm Ziua executorului judecătoresc. Marcată la nivelul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătoreşti, prin menţionarea acesteia în Statutul profesiei, Ziua executorului judecătoresc a devenit din ce în ce mai cunoscută, mai ales în rândul profesiilor juridice.

Cu această ocazie, în calitate de Preşedinte al Consiliului U.N.E.J., alcătuit din reprezentanţii aleşi ai Camerelor Executorilor Judecătoreşti, felicit pe toți colegii executori judecătoreşti pentru activitatea pe care o desfăşoară în slujba justiţiei.
Mai mult, în acest an, în contextul dificil provocat de epidemia de Covid-19, se împlinesc 20 de ani de când executorii judecătorești îşi desfăşoară activitatea în mod independent, cu respectarea legii, în baza mandatului primit de la statul român, prin numirea în funcţie de către ministrul justiției.

Se cuvine a oferi un gând de recunoștință tuturor celor care au contribuit la edificarea şi consacrarea profesiei de executor judecătoresc, de la inițiatorii legii, membri ai parlamentului României, miniştri ai justiției, membri în organele de conducere ale Uniunii Naționale a Executorilor Judecătoreşti, ale Camerelor Executorilor Judecătoreşti, ale organelor profesiei, tuturor executorilor judecătoreşti.

Executorii judecătoreşti au dovedit că sunt demni de misiunea de a duce la îndeplinire dispoziţiile cu caracter civil din titlurile executorii, îşi manifestă hotărârea de a respecta în continuare prevederile legii şi sunt gata să țină pasul cu dezvoltarea societății, să răspundă cu încredere provocărilor acesteia, ale mediului juridic.

LA MULTI ANI, COLEGI EXECUTORI JUDECĂTOREŞTI!”

 
Secţiuni: Anunțuri, Executori judecătorești, Legal Days, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD