« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Marea Britanie. David Attenborough – desemnat Avocat al Poporului
10.05.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Internațional | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 10 mai 2021, David Attenborough a fost desemnat Avocat al Poporului în Marea Britanie, potrivit gov.uk.

Boris Johnson, Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord: „David Attenborough a inspirat deja milioane de oameni din Marea Britanie şi din întreaga lume cu pasiunea şi cunoştinţele sale în ceea ce priveşte necesitatea de a acţiona în contextul schimbărilor climatice şi de a proteja planeta pentru generaţiile viitoare. Nu există o persoană mai potrivită să dea un impuls pentru schimbări suplimentare pe măsură ce ne apropiem de summit-ul COP26 din noiembrie asupra climei. Îi sunt recunoscător lui David Attenborough pentru că a fost de acord să fie Avocatul Poporului.”

David Attenborough: „Sunt onorat să fiu Avocatul Poporului. Nu ar putea exista un moment mai important pentru un acord internaţional. Epidemia ne-a demonstrat cât de crucial este să se ajungă la un acord între naţiuni dacă vrem să rezolvăm astfel de probleme la nivel mondial. Însă problemele care ne așteaptă în următorii 5-10 ani sunt și mai mari. Este crucial ca aceste întâlniri de la Glasgow, COP26, să aibă succes și ca în cele din urmă națiunile să se reunească pentru a soluționa problemele paralizante cu care se confruntă acum lumea.”

Anul acesta, Marea Britanie va găzdui conferința ONU asupra schimbărilor climatice COP26, la Glasgow, împreună cu Italia. Aceasta va oferi lumii oportunitatea de a se reuni și de a se angaja în acțiuni urgente.

Ca gazdă a COP26, Marea Britanie conduce prin exemplu în această perioadă fără precedent. Ghidată de știință, investește într-o redresare ecologică, care creează locuri de muncă durabile și abordează provocările urgente și legate ale sănătății publice, schimbărilor climatice și pierderii biodiversității.

Marea Britanie este hotărâtă să colaboreze cu toate țările și să își unească forțele cu societatea civilă, companiile și oamenii aflați în prima linie a schimbărilor climatice pentru a inspira acțiuni înaintea COP26.

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD