CECCAR. Completarea Codului etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a
10.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 481 din 10 mai 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 21/123/2021 privind completarea Codului etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a.

La data de 8 aprilie 2021, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați a aprobat completarea Codului etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a, Editura CECCAR, 2011, cu Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Etică pentru Contabili (IESBA) al Federației Internaționale a Contabililor (IFAC).

Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, este inclus în Manualul Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, traducerea în limba română a „Handbook of the International Code of Ethics for Professional Accountants, 2018 Edition” și este disponibil la adresa web https://www.codetic-standardeinternationale.ro/.

Intrare în vigoare: 10 mai 2021

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD