« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Conf. univ. dr. Maria Dvoracek s-a stins. UPDATE: Mesaje de condoleanțe
12.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 11 mai 2021, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a adus un pios omagiu amintirii conf. univ. dr. Maria Dvoracek (1930-2021).

Maria Dvoracek a predat, în cadrul Facultății de Drept din Iași, din 1957 și până în prima parte a anilor 1990, discipline juridice din spectrul dreptului public: Istoria dreptului românesc, Drept administrativ și Teoria generală a dreptului.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei și apropiaților doamnei profesor Dvoracek, pentru pierderea suferită.

***

Profesorii, personalul didactic auxiliar şi studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi deplâng stingerea din viaţă a doamnei profesor Maria Dvoracek.

Dascăl de ireproşabilă ţinută intelectuală şi morală, a fost un reper pentru multe generaţii de studenţi. A impresionat prin calmul, seninătatea şi distincţia cu care a făcut faţă deopotrivă încercărilor dar şi reuşitelor lungii sale vieţi, lăsând tuturor o amintire de neşters.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD