« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Conferința Internațională ”Experiențe, evoluții și perspective în dreptul afacerilor în epoca post-pandemie”. UPDATE: Acreditare INPPA și INPPI 
13.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

INPPA – Conferința Internațională: ”Experiențe, evoluții și perspective în dreptul afacerilor în epoca post-pandemie” este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare INPPA. Avocații participanți la conferință care doresc să obțină puncte de pregătire profesională trebuie să se înscrie prin trimiterea unui e-mail la adresa de email: office@irdc.ro, cu indicare nume, prenume, e-mail, telefon și baroul din care fac parte.

INPPI – Conferința Internațională:”Experiențe, evoluții și perspective în dreptul afacerilor în epoca post-pandemie” este acreditată INPPI cu 8 puncte de pregătire profesională. Practicienii în insolvență participanți la conferință care doresc să obțină puncte de pregătire profesională trebuie să se înscrie prin trimiterea unui e-mail la adresa de email: niculinasomlea@insol-europe.org cu indicarea următoarelor date: nume, prenume, e-mail, telefon și filiala din care fac parte.

Conferința are loc în intervalul 13-15 mai 2021.

Transmisiunea live poate fi urmărită gratuit pe homepage JURIDICE.ro.

Înregistrarea video va fi disponibilă pentru membrii JURIDICE.ro.

 
Secţiuni: Anunțuri, Covid 19 Legal React, Drept comercial, Insolvență, JURIDICE.ro, VIDEO | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD