« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Lect. univ. dr. Bogdan Pătrașcu s-a stins. UPDATE: Ceremonia funerară
14.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 14 mai 2021, Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu“ al Academiei Române (ICJ) a anunţat cu profundă durere trecerea la cele veşnice a domnului Bogdan Pătrașcu, cercetător ştiinţific și cadru didactic de excepție care, de-a lungul bogatei și îndelungatei sale activităţi profesionale, a contribuit cu dăruire şi talent la formarea a numeroşi specialişti în drept.

Cei care l-au cunoscut îi vor păstra o vie și caldă amintire.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

***

Funeraliile vor avea loc în ziua de 16 mai 2021, la Biserica Sf. Nicolae (Dudești-Cioplea I), cartier Sălăjan, sector 3, str. Ticuș nr. 2 (între B-dul Camil Ressu si Splaiul Unirii, cu acces din Strada Ilioara sau din B-dul Nicolae Grigorescu).

***

In memoriam

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA, VIDEO | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD