« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Echipa Facultății de Drept din Timișoara – Calificare în etapa finală și premiu de pledoarie la concursul Central and Eastern European Moot Court Competition (7-9 mai 2021)
14.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 14 mai 2021, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara a dat publicității următorul comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan: În perioada 7–9 mai 2021 s-a desfășurat, online, Central and Eastern European Moot Court Competition, prestigios concurs științific studențesc de dreptul Uniunii Europene, aflat la a 26-a ediție, organizat de către British Law Centres și Centre for European Legal Studies din cadrul Universității Cambridge, susținut de Clifford Chance, European Investment Bank și The Honourable Society of the Inner Temple.

Accesul la competiție s-a făcut pe baza memoriilor scrise pregătite de către participanți. Competiția a constat într-o simulare a procedurilor în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene, în care echipele participante au prezentat argumentele părților într-un caz practic generat de atribuirea de către Comisia Europeană a un grant în beneficiul unei companii naționale de telecomunicații.

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara, compusă din Andra Cenan-Glăvan (studentă în anul IV), Mihai Zdrobeu (student în anul IV) și Bogdan Oros (student în anul III), s-a calificat în etapa finală a competiției, situându-se în final pe locul VI. Domnișoara Andra Cenan-Glăvan a obținut un premiu individual de pledoarie.

Pregătirea echipei Facultății de Drept din Timișoara a fost coordonată de prof. univ. dr. Raluca Bercea, lect. univ. dr. Sorina Doroga  și drd. Bianca Șerb (fostă concurentă și câștigătoare a unui premiu individual de pledoarie la ediția din anul 2017 a concursului).

Este al doilea concurs științific studențesc internațional din anul 2021 în care echipa Facultății de Drept din Timișoara se califică în etapa finală a competiției, după European Human Rights Moot Court Competition.

 
Secţiuni: Anunțuri, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD