« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Concurs pentru ocuparea funcției de director al SNG. UPDATE: Detașare judecător la SNG ca urmare a numirii în funcţia de director
29.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 29 iunie 2021, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât detaşarea în cadrul Şcolii Naţionale de Grefieri a jud. Andrei–Dorin Băncilă, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 6 iulie 2021, ca urmare a numirii în funcţia de director al Şcolii Naţionale de Grefieri.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 7)

***

Marți, 29 iunie 2021, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât reînvestirea în funcţia de director al Şcolii Naţionale de Grefieri a jud. Andrei–Dorin Băncilă, pentru un mandat de trei ani, începând cu data de 6 iulie 2021.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 4)

***

Luni, 17 mai 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunțul privind declanșarea concursului pentru ocuparea funcției de director al Școlii Naționale de Grefieri.

:: Anunțul

 
Secţiuni: Anunțuri, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD