Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Banking Comunicare profesională Comunicate profesioniști Cyberlaw SELECTED

Alpha Bank România adaugă o nouă facilitate asistentului virtual Dana pentru clienții persoane fizice

3 aprilie 2024 | JURIDICE.ro

Alpha Bank România anunță o nouă funcționalitate adăugată asistentului virtual Dana, cu beneficii directe pentru clienții persoane fizice. După serviciile de voce, vor fi oferite de acum servicii automatizate de asistență clienți și prin intermediul webchat-ului, permițându-le astfel clienților să interacționeze cu banca rapid pentru a efectua anumite solicitări de tip self-service.

Prin dezvoltarea asistentului virtual Dana, cu servicii automate disponibile 24/7, atât la telefon, cât și în chat-ul de pe website-ul băncii (www.alphabank.ro), Alpha Bank continuă să își consolideze angajamentul față de inovare și îmbunătățirea experienței clienților săi. Dana va continua să ofere acces rapid la informaţii personalizate, fără implicarea operatorului uman, fiind disponibilă pentru clienții persoane fizice care doresc să efectueze operațiuni simple și comune, precum interogări de sold, aflarea contului IBAN, gestionarea dispozitivelor de securitate sau obținerea informațiilor despre produsele și serviciile bancare deținute.

„Planul de dezvoltare pentru zona de asistență digitală implică adăugarea mai multor servicii care să permită accesul direct al clienţilor la informaţiile dorite, fără timp de aşteptare pentru a fi preluat de către un operator uman. Astăzi suntem în măsură să oferim pentru clienții nostri, o nouă modalitate de interacțiune cu banca. După cele peste 200.000 de apeluri gestionate de la lansare, asistentul virtual Dana va putea acum prelucra și mai multe solicitări de suport prin intermediul webchat-ului. Un pas firesc care reflectă dorința noastră de a oferi servicii bancare moderne, eficiente și adaptate nevoilor actuale ale clienților noștri. În același timp, vom continua să oferim servicii de suport asistate de operator, mai ales în situațiile în care interacțiunea umană creează valoare adăugată (consiliere, nevoi personalizate, situații complexe, etc)”, a declarat Eliza Erhan, Șef Serviciu Contact Center, Direcția Digital Banking și Canale Alternative.

Dana este disponibilă pentru interacțiuni online pe platforma webchat a băncii și va fi accesibilă clienților persoane fizice care dețin un cont bancar la Alpha Bank. În plus, Alpha Bank își propune să extindă funcționalitățile asistentului virtual în viitor, pentru a acoperi și alte nevoi și cerințe ale clienților săi.

Noul serviciu oferit de Alpha Bank Romania poate fi accesat direct de pe website-ul băncii, în secțiunea Asistență: https://www.alphabank.ro/asistenta/.

Despre Alpha Bank Romania

Arbitraj comercial

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancareșsi financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

Alpha Bank Romania este o instituție financiară aflată printre primele 10 bănci din țară, cu operațiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezență națională de 30 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii și produse moderne atât pentru persoane fizice, cât și pentru IMM-uri și segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre instituțiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima banca ce a lansat pe piața locală o aplicație care transformă un dispozitiv mobil android într-un terminal POS. Totodată, în 2019 a realizat prima emisiune de obligațiuni ipotecare din România, după ce în 2001 a fost prima bancă ce a introdus în oferta sa creditele pentru locuințe.

:: English version

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale