Recunoașterea Asociației Revista Convorbiri Literare ca fiind de utilitate publică
18.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 513 din 18 mai 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 526/2021 privind recunoașterea Asociației Revista Convorbiri Literare ca fiind de utilitate publică.

Miercuri, 5 mai 2021, Guvernul României a adoptat hotărârea de recunoaștere a Asociației Revista Convorbiri Literare, persoană juridică română de drept privat, fără scop lucrativ, ca fiind de utilitate publică.

Convorbiri literare este o revistă literară lunară apărută pentru prima dată la 1 martie 1867, la Iași. În prezent, Revista este a Uniunii Scriitorilor din România și este editată de Asociația Revista Convorbiri literare.

Intrare în vigoare: 18 mai 2021

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: Life, Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD