Recunoașterea Asociației Revista Convorbiri Literare ca fiind de utilitate publică
18.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 513 din 18 mai 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 526/2021 privind recunoașterea Asociației Revista Convorbiri Literare ca fiind de utilitate publică.

Miercuri, 5 mai 2021, Guvernul României a adoptat hotărârea de recunoaștere a Asociației Revista Convorbiri Literare, persoană juridică română de drept privat, fără scop lucrativ, ca fiind de utilitate publică.

Convorbiri literare este o revistă literară lunară apărută pentru prima dată la 1 martie 1867, la Iași. În prezent, Revista este a Uniunii Scriitorilor din România și este editată de Asociația Revista Convorbiri literare.

Intrare în vigoare: 18 mai 2021

 
Secţiuni: Life, Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD