Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Comunicare profesională Comunicate profesioniști Cyberlaw SELECTED

Transformarea vorbirii în documente juridice precise: Dictation AI

3 aprilie 2024 | JURIDICE.ro

Wolters Kluwer România, lider în inovație prin soluții software destinate sectorului juridic, anunță lansarea noului său modul, Sintact Dictation AI, din cadrul platformei legislative Sintact.ro, care promite să redefinească modul în care profesioniștii din domeniul juridic creează documente.

Această soluție inovatoare, integrată direct în platforma Sintact.ro, asigură o eficiență remarcabilă și o reducere semnificativă a timpului necesar pentru redactarea documentelor juridice.

Cu o rată extrem de scăzută a erorilor de transcriere (valoare WER de doar 0.0583%), acest modul este adaptat limbajului juridic din România, oferind o metodă simplă, rapidă, precisă și eficientă de a transforma discursul în documente juridice.

Sintact Dictation AI beneficiază de o interfață intuitivă și de funcționalități ușor de utilizat, pentru a fi simplu de integrat în fluxul de lucru juridic. În plus, după ce vorbirea este transformată în text, oricând este necesar, utilizatorii au posibilitatea să ajusteze documentul, să-l trimită pe adresa lor de e-mail sau să-l descarce în format Word editabil. Totodată, aceștia au acces la dicționarul juridic de expresii, care poate fi folosit în timpul dictării pentru a asigura precizia și coerența documentelor juridice astfel generate.

Principalele beneficii ale noului instrument pentru redactarea vocală precisă a documentelor juridice

Eficiență sporită: Producerea rapidă a documentelor juridice prin dictare, eliminând nevoia de a rescrie manual informațiile.

Precizie maximă: Transcriere precisă a discursului în documente juridice fără compromisuri în ceea ce privește acuratețea și corectitudinea.

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Economisirea timpului: Reducerea considerabilă a timpului și a efortului necesare pentru redactarea documentelor, permițând profesioniștilor din domeniul juridic să se concentreze pe sarcinile lor cheie.

Flexibilitate și adaptabilitate: Modulul este adaptat limbajului juridic din România, oferind o soluție personalizată și adaptată nevoilor unice ale clienților Wolters Kluwer România.

Îmbunătățirea productivității: Creșterea productivității și a eficienței în cadrul birourilor de avocatură, departamentelor de consultanță juridică și a altor profesii juridice prin automatizarea procesului de redactare a documentelor.

În parteneriat cu Vatis Tech, Sintact Dictation AI vine în sprijinul practicienilor, oferindu-le posibilitatea de a crea documente cu minimum de efort. Acest nou modul din cadrul Sintact.ro marchează un pas important în misiunea Wolters Kluwer România de a oferi soluții tehnologice de avangardă care să răspundă prompt nevoilor tot mai complexe ale sectorului juridic.

Pentru mai multe informații despre Sintact Dictation AI și cum poate transforma fluxul de lucru juridic al organizației tale, te invităm să vizitezi pagina dedicată noului modul aici.

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse şi servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, precum şi o colecție bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma legislativă Sintact.ro asigură o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice.

Instrument esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, Sintact.ro include peste 15 milioane de hotărâri judecătorești, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentariile specialiștilor în domeniu pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice.

Citeşte mai mult despre , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale