Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Flux informații Universitaria

Curs de drept spaniol la Facultatea de Drept, UB / 15-19 aprilie, 22-26 aprilie 2024

4 aprilie 2024 | JURIDICE.ro

Miercuri, 3 aprilie 2024, Facultatea de Drept a Universității din București a anunțat că Centrul pentru studii de drept comparat Leontin Jean Constantinesco organizează cursul extra-curricular de Introducere în dreptul spaniol – ediția 2024, în cooperare cu Universitatea din Valencia, potrivit unui comunicat.

Perioada de desfășurare a cursurilor:
15-19 aprilie 2024: Introducere în dreptul public spaniol, Sala 3.04 (fostă 307) din Palatul Facultății de Drept, luni-joi: 13.00-16.00, vineri: 14.00-17.00
22-26 aprilie 2024: Introducere în dreptul privat spaniol, Sala 3.04 (fostă 307) din Palatul Facultății de Drept, luni-joi: 13.00-16.00, vineri: 14.00-17.00.

Nu se vor acorda note. Participanții vor beneficia de materiale de curs puse la dispoziție de profesorii-invitați și de eliberarea unui certificat de participare. Certificatul va fi emis în funcție de prezența la cursuri, prin cumularea unui total de 7 participări, dar nu mai puțin de 3 prezențe la fiecare dintre cele 2 cursuri (Introducere în dreptul public spaniol, respectiv Introducere în dreptul privat spaniol).

Profesori invitaţi în anul universitar 2023-2024:
Drept public: profesor dr. Ana Paz Garibo Peyró
Drept privat: profesor dr. Pablo Tortajada Chardí.

Se pot înscrie toți studenții din cadrul Facultății de Drept, precum și de la alte facultăți ale Universității din București, de la toate formele și ciclurile de studii (licență, masterat, doctorat), precum și alte persoane interesate.

Studenții Facultății de Drept a UB se pot înscrie la curs prin transmiterea unui e-mail către doamna secretară de an sau a ciclului de studii respectiv, cu precizarea numelui complet și, după caz, grupei sau ciclului de studiu/denumirii programului respectiv, atașând și dovada achitării taxei pentru curs.

Studenții altor facultăți ale UB se pot înscrie la curs prin transmiterea unui e-mail la adresa: informatii.drept@drept.unibuc.ro, cu indicarea numelui complet, a facultății din cadrul UB și, după caz, a grupei sau ciclului de studiu/denumirii programului respectiv, atașând și dovada achitării taxei pentru curs.

Studenții Facultății de Drept a UB și a altor facultăți din cadrul UB vor achita o taxă de 150 RON, după cum urmează:
1. Accesând site-ul Universității din București, link: www.po.unibuc.ro. În acest caz, se va accesa secțiunea Taxe de studiu pentru anul universitar 2023-2024 (valabile din 1.05.2023), apoi subsecțiunea Taxe pentru studii universitare de licență (vor accesa această secțiune toți studenții care se vor înscrie la curs, indiferent de forma și ciclul de studii !). În pagina care se va deschide, respectiv Taxă studiu licență, se va bifa Facultatea de Drept, iar apoi, la rubrica următoare, Taxă de studiu se va bifa varianta 150 (dreptul spaniol studenți).

2.Virament bancar în contul Facultăţii de Drept RO42RNCB0076010452620037/ BCR, sector 5. Pe ordinul de plată va fi menţionat: „curs Introducere drept spaniol” și numele cursantului (chiar şi în cazul în care taxa este plătită de o altă persoană), precum și mențiunea student UB.

Alte persoane interesate se pot înscrie la curs prin transmiterea unui e-mail la adresa: informatii.drept@drept.unibuc.ro, cu indicarea numelui complet și a unei copii de pe un act de identitate (carte de identitate sau pașaport), a diplomei de bacalaureat precum și, a diplomei atestând studiile universitare sau, după caz, o dovadă a calității de student. În acest caz, taxa va fi de 300 RON și va putea fi achitată după cum urmează:

1. Accesând site-ul Universității din București, link: www.po.unibuc.ro. În acest caz, se va accesa secțiunea Taxe de studiu pentru anul universitar 2023-2024 (valabile din 1 mai 2023), apoi subsecțiunea Taxe pentru studii universitare de licență. În pagina care se va deschide, respectiv Taxă studiu licență, se va bifa Facultatea de Drept, iar apoi, la rubrica următoare, Taxă de studiu se va bifa varianta 300 (dreptul spaniol alții).

2.Virament bancar în contul Facultăţii de Drept RO42RNCB0076010452620037/ BCR, sector 5. Pe ordinul de plată va fi menţionat: „curs Introducere drept spaniol” și numele cursantului (chiar şi în cazul în care taxa este plătită de o altă persoană), precum și mențiunea cursant non-UB.

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership