Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q3
AUDI Q3
Comunicare profesională SELECTED Top Legal

Promovări în echipa Filip & Company

8 aprilie 2024 | JURIDICE.ro

Filip & Company promovează un counsel și trei senior associates în această primăvară

La Filip & Company am reușit să dezvoltăm încă de la înființare un program centrat pe dezvoltarea profesională a fiecărui membru al echipei. Iar promovările pe care le anunțăm astăzi sunt rodul acestui program.

Începând cu 1 martie 2024, Rebecca Marina (Bănci și servicii financiare) a fost promovată în poziția de counsel, iar Andrei Konya (Fuziuni și achiziții), Irina Oprea (Comercial) și Roxana Roșca (Dreptul concurenței) se alătură echipei de avocați seniori.

Ne bucurăm să anunțăm aceste promovari bine-meritate și să îi felicităm pe Rebecca, Andrei, Irina și Roxana. Sunt co-echipieri cu care ne mândrim, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea ariilor de practică în care activează și care se bucură de încredere, recunoaștere si recomandari elocvente din partea clienților și colegilor. În același timp, aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Având o experiență de peste 9 ani pe piața serviciilor financiare, Rebecca Marina a fost implicată într-o serie largă de achiziții în sectorul financiar, tranzacții de finanțare multi-jurisdicționale, restructurări și tranzacții care vizează aspecte de reglementare privind instituții de credit și de asigurări, fintech-uri și entități din sfera serviciilor de plată.

Andrei Konya este specializat în fuziuni și achiziții și are experiență relevantă în materia dreptului societăţilor comerciale. Andrei a asistat clienții în numeroase tranzacții încheiate cu succes în diverse industrii, cu precădere în sectorul serviciilor financiare, sectorul serviciilor medicale, sectorul IT&C și cel energetic.

Interviuri JURIDICE.ro

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Irina Oprea are o largă experiență în legatură cu definirea, organizarea și verificarea proceselor care conduc la respectarea regulilor de complianță legală, precum și în diverse sectoare reglementate precum protecția datelor, protecția consumatorului, media și telecom, dreptul mediului, reglementare și consultanță în domeniul dreptului comercial.

Roxana Roșca este specializată în materia dreptului concurenței, oferind asistență juridică în diferite investigații desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de zi cu zi în dreptul concurenței.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 105 membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 16 avocați seniori și 45 de avocați colaboratori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital, dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

Citeşte mai mult despre , , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership