Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Tribunalul Hunedoara va trage la sorţi conducerea BEJ pentru alegerile locale parţiale. UPDATE: Rezultate
25.05.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 25 mai 2021, Tribunalul Hunedoara a desemnat ca preşedinte al biroului electoral judeţean pe jud. Cornelia Filimon şi ca locţiitor al acestuia pe jud. Carmen Salomee Raţă Alexandrescu, potrivit unui comunicat.

***

Luni, 24 mai 2021, jud. Mihaela-Aurelia Conta, Preşedintele Tribunalului Hunedoara, a informat că în data de 25 mai 2021, ora 11:00, în şedinţă publică, la noul sediu al Tribunalului Hunedoara situat în Deva, Calea Zarandului, nr. 73 (fosta Strada Dorobanţilor, nr. 34), judeţul Hunedoara – Sala de judecată nr. 121 (parter), se va efectua tragerea la sorţi pentru desemnarea judecătorilor în biroul electoral judeţean, în conformitate cu prevederile art. 10 alin. (2), art. 33 alin. (1) şi art. 38 alin. (2) din Legea nr. 115/2015, cu modificările şi completările ulterioare şi pct. 3 din Anexa la H.G. nr. 555/2021 pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor locale parţiale din data de 27 iunie 2021.

Accesul în instanţă şi participarea la şedinţa publică vor avea loc cu respectarea regulilor şi a măsurilor dispuse în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti