« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

ANI. Incompatibilitate, conflict de interese administrativ, sesizare parchet
24.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 24 mai 2021, Agenția Națională de Integritate a informat că a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a patru persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:
– Adrian Sorin Mihail, fost Director general în cadrul Regiei Autonome de Transport București – R.A.T.B (actuala Societate de Transport București – S.T.B.)
– Sorin Dan Chirea, Șeful Secției Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, Județul Teleorman
– Valentin Paraschiv, fost Consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Alunu, Județul Vâlcea
– Gheorghe Constantin-Gabriel, fost Inspector de muncă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

 
Secţiuni: Anunțuri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD