« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
 1 comentariu

Fermierii germani trebuie să folosească tehnologia pentru a identifica sexul puilor
24.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 20 mai 2021, Guvernul federal german a adoptat o lege care interzice uciderea în masă a puilor de sex masculin începând cu 1 ianuarie 2022, Germania devenind prima ţară care interzice sacrificarea puilor prin lege, potrivit dw.com.

Fermele din întreaga lume sacrifică milioane de pui masculi în mod tradiţional la scurt timp după eclozare, întrucât aceştia nu pot produce ouă şi nu sunt potriviţi pentru producţia de carne, așa încât creşterea lor nu este viabilă din punct de vedere economic.

Julia Klöckner, Ministrul agriculturii, unul dintre iniţiatorii proiectul de lege, a declarat că uciderea puilor după eclozare nu „este acceptabilă din punct de vedere etic”.

Fermierilor li se va cere acum să folosească tehnologia pentru a împiedica puii să se nască în primul rând, identificând sexul animalului înainte.

Într-o fază ulterioară a tranziţiei, care va intra în vigoare în 2024, vor fi permise numai metodele utilizate mult mai devreme în procesul de incubaţie, cu scopul de a se asigura că embrionii nu simt dureri. Bundestag a declarat că doreşte să acorde industriei avicole timp să se adapteze la noua situaţie juridică.

Cuvinte cheie:
Secţiuni: INTERNAȚIONAL, Protecția animalelor | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Fermierii germani trebuie să folosească tehnologia pentru a identifica sexul puilor”

  1. Statisticile susțin că peste 45 de milioane de pui ajung să fie sacrificați anual din aceste considerente.
    Noua măsura stopează acest fenomen tradițional și împiedică puii să se nască, prioritizând bunăstarea animalelor în detrimentul intereselor de ordin economic. Este un pas important în ceea ce privește acordarea respectului și protejarea animalelor.
    Tehnologia joacă un rol important, deoarece susține acest efort.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD