Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial

Modificarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional
26.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 540 din 25 mai 2021 a fost publicat Decizia nr. 8/2021 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, aprobat prin Decizia Colegiului de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României nr. 5/2017.

Prezenta decizie stabilește că:
– la nivelul Curții de Arbitraj se instituie un fond constituit dintr-o cotă de 5% din onorariile arbitrilor, care este destinat premierii personalului Curții de Arbitraj pe baza performanțelor acestuia, dotărilor speciale ale Curții de Arbitraj, deplasărilor efectuate de personalul Curții, precum și altor cheltuieli legate de buna desfășurare a activității, stabilite prin decizia Colegiului Curții de Arbitraj: fondul de carte, accesul la baze de date legislative, abonamente, organizarea de evenimente de promovare a arbitrajului comercial, precum și altele asemenea;
– CCIR va asigura spațiul și condițiile materiale necesare desfășurării activității Curții de Arbitraj;
– din onorariile arbitrilor se va reține o cotă de 10% pentru instituția organizatoare a arbitrajului, respectiv CCIR.

Intrare în vigoare: 25 mai 2021

Secţiuni: Drept comercial, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO