Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

O nouă tranzacție pe piața serviciilor medicale private: ZRVP, alături de fondatorul Clinicii Zetta în cooptarea a doi parteneri
28.05.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Business, Comunicate profesioniști, Dreptul sanatatii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

O echipă de avocați ai Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a asigurat consilierea acționarului principal și fondatorului Clinicii Zetta, dr. Dragoș Zamfirescu, în procesul de vânzare-cumpărare de participații către doi noi parteneri de business. 

București, 28 mai 2021: Andreea Constantin, actualul director general al Clinicii Zetta și un manager cu experiență în domeniul serviciilor medicale, și dr. Sorin Daniel Nae, reputat medic chirurg plastician și doctor în științe medicale, s-au alăturat echipei Clinicii Zetta în calitate de parteneri prin achiziționarea de părți sociale. Extinderea structurii acționariale reprezintă un nou pas în proiectul de dezvoltare a clinicii. Concepută inițial ca un proiect de tip boutique in anul 2013, Clinica Zetta s-a extins prin profesionalismul și implicarea echipei medicale, devenind singura clinică privată din România și printre puține clinici din Europa unde se realizează intervenții de microchirurgie de mare complexitate.

„Ne bucurăm că am asistat Clinica Zetta în procesul de extindere a echipei de parteneri. Practica ZRVP de Healthcare & Pharma își consolidează prin această nouă tranzacţie poziția de jucător pe piața serviciilor juridice dedicate sectorului medical.”, a declarat Cătălin Micu, partener ZRVP.

Echipa de avocați, condusă de Cătalin Micu (partener) și susținută de Alina Cristea (avocat colaborator senior) și Alexandra Nania (avocat colaborator senior), a asistat Clinica Zetta în negocierea și redactarea tuturor documentelor tranzacției, ce au inclus aspecte de drept societar, comercial, fuziuni și achiziții, precum și aspecte de reglementare din domeniul medical.

Cu o practică de Healthcare & Pharma puternică, ZRVP consiliază furnizori de servicii medicale și producători de medicamente și dispozitive medicale cu privire la aspecte complexe de drept societar și fuziuni & achiziții, dreptul concurenței, proprietate intelectuală, protecția datelor, dreptul muncii, reglementare și dispute în domeniul medical. Firma are o echipă specializată de avocați care gestionează preponderent mandate din această arie de practică, coordonatorul departamentului fiind Cătălin Micu.

Despre Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners

Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.

ZRVP are o echipă de 63 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof.dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti