Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

ANRE. Aprobarea venitului reglementat, a venitului reglementat corectat și a tarifelor de transport pentru activitatea de transport al gazelor naturale


28.05.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Energie, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 549 din 27 mai 2021 a fost publicat Ordinul nr. 32/2021 privind aprobarea venitului reglementat, a venitului reglementat corectat și a tarifelor de transport pentru activitatea de transport al gazelor naturale prin Sistemul național de transport.

Miercuri, 26 mai 2021, președintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei a emis ordinul de aprobare a venitului reglementat și venitului reglementat corectat aferente celui de-al treilea an de reglementare, 1 octombrie 2021-30 septembrie 2022, al celei de-a patra perioade de reglementare, pentru activitatea de transport al gazelor naturale prin Sistemul național de transport desfășurată de Societatea Națională de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ.

Venitul reglementat se stabilește la 1.403.822,45 mii lei, iar venitul reglementat corectat la 1.041.465,61 mii lei.

Tarifele de rezervare de capacitate aferente serviciilor de transport ferme și întreruptibile, pe termen lung și termen scurt, pentru grupul punctelor de intrare/ieșire (gr), precum și tariful volumetric pentru utilizarea Sistemului național de transport, pentru cel de-al treilea an de reglementare, 1 octombrie 2021-30 septembrie 2022, al celei de-a patra perioade de reglementare sunt prevăzute în anexa nr. 2 la ordin.

Intrare în vigoare: 1 iunie 2021

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti