Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q3
AUDI Q3
Comunicare profesională Flux informații SELECTED Top Legal

CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower

16 aprilie 2024 | JURIDICE.ro

Firma internațională de avocatură CMS și-a prelungit pe termen lung contractul de închiriere în clădirea One Tower din București și și-a extins spațiul de birouri cu încă 350 de metri pătrați. Această prelungire subliniază parteneriatul solid dintre CMS România și One United Properties, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte, și evidențiază calitatea excepțională a clădirii One Tower și beneficiile oferite în cadrul ecosistemului creat la One Floreasca City.

Parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai sustenabile proiecte de regenerare urbană din București, One Tower este o clădire de birouri de clasă A, una dintre primele construcții verzi din România, care a devenit un simbol al excelenței în inima orașului, oferind nu doar spații de birouri premium, ci și acces la o gamă diversificată de facilități, inclusiv parcuri, restaurante și zone comerciale.

„Mutarea noastră în One Tower, în urmă cu doi ani, a fost o decizie strategică ce reflectă angajamentul CMS față de sustenabilitate și inovație. Calitatea superioară și certificările de sustenabilitate ale clădirii, precum și locația sa excelentă fac din aceasta un spațiu de lucru ideal pentru echipa noastră, modern și dinamic, ce încurajează colaborarea. Suntem nerăbdători să valorificăm noul spațiu, precum și facilitățile suplimentare pe care le va oferi One Floreasca City”, a declarat Horea Popescu, Managing Partener CMS România.

Suntem încântați că CMS România a ales să își prelungească șederea la One Tower și să acceseze un spațiu mai generos pentru confortul angajaților săi. Angajamentul nostru de a oferi spații de lucru moderne, durabile și prietenoase pentru angajați se aliniază perfect cu abordarea îndrăzneață a CMS România. Suntem încrezători că parteneriatul nostru de lungă durată va facilita inovarea și succesul în business pentru ambele părți”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

CMS București continuă să-și demonstreze angajamentul față de sustenabilitate prin numeroase inițiative, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și implementarea unui program cuprinzător de reciclare a deșeurilor. Aceste inițiative contribuie la obiectivul mai larg al firmei de a reduce impactul asupra mediului.

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

One Tower deține cea mai performantă certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 la nivel Platinum, fiind certificată și WELL Health & Safety. Clădirea oferă chiriașilor, prin poziția sa excelentă, acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. Totodată, aceasta a fost proiectată cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor pentru angajați, oferind spații moderne, luminoase, folosind tehnologii avansate, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, precum și terase generoase și priveliști spectaculoase ale zonei.

Comunitatea de la One Floreasca City continuă să crească pe măsură ce lucrările de restaurare a Halei Ford avansează iar finalizarea este programată pentru anul viitor, ceea ce promite și mai multe oportunități de colaborare și creștere. Fosta fabrică de automobile Ford din România, cu o istorie bogată ce datează din anii 1930, al cărei amplasament a fost ales de însuși Henry Ford, va fi transformată în One Gallery – o galerie comercială de tip boutique și birouri unice cu o înălțime de până la 6 metri. Acest proiect inovator, cu o suprafață de 13.500 de metri pătrați GLA, va îmbina patrimoniul industrial cu facilități moderne, oferind o experiență unică pentru vizitatori și chiriași deopotrivă. Protejarea și restaurarea monumentelor istorice abandonate, regenerarea urbană și crearea unui cadru sustenabil pentru dezvoltarea de comunități dinamice fac parte din strategia mai amplă pe care One United Properties o urmărește cu consecvență în sectorul dezvoltării imobiliare.

CMS

Înființată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

ONE UNITED PROPERTIES (BVB: ONE) este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România. One United Properties este o companie inovatoare dedicată accelerării adoptării practicilor de construcție pentru clădiri sigure, eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase și a primit numeroase premii și recunoașteri pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Compania este tranzacționată la Bursa de Valori București, iar acțiunile sale sunt incluse în mai mulți indici precum BET, STOXX, MCSI, FTSE, ROTX și CEEplus.

:: English version

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership