« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

UCDC & VeDem Just: Concursul de educație juridică I Love Rule of Law
31.05.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 27 mai 2021,  a avut loc concursul de educatie juridică I Love Rule of Law, organizat de Facultatea de Drept din Cluj-Napoca a Universității Dimitrie Cantemir și Asociația VeDem Just.

Concursul s-a adresat cu precădere elevilor din clasele a XI-a și a XII-a. Anul acesta a constat  în compunerea și apoi susținerea unui eseu / prezentări plecând de la teme dezvoltate în manualul scris de domnul judecător dr. Cristi Danileț, Elevul și legea. Ghid practic de educație juridică, 2020.

În concurs s-au înscris un număr de 11 proiecte ale unor elevi de liceu din Baia Mare, Cluj-Napoca, Satu Mare, Timișoara, Turda. Dintre acestea, trei au fost premiate cu locul I, locul II și locul III, iar următoarele trei cu mențiuni, potrivit unui comunicat.

„În anii de liceu am avut diferite oportunități de a participa la concursuri în diferite domenii, precum literatură, fizică, creație, spirit civic, însă nu pot decât să mă bucur de faptul că am încheiat ciclul liceal cu acest concurs minunat de educație juridică”, a declarat Teodora-Călina Sava, premianta concursului.

Organizatorii le-au urat mult succes pe calea vieții tuturor participanților la concurs și s-au arătat impresionați de deschiderea elevilor pentru fascinantul domeniu juridic

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD