Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti
 

UNBR selectează 20 de participanți la conferința cu tema „Good practices in cross border parental responsibility cases”
31.05.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul familiei, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 31 mai 2021, Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a lansat o invitație la selecția a 20 de participanți la conferința cu tema „Good practices in cross border parental responsibility cases”, organizat la 17 iunie 2021, în cadrul proiectului Cross-border Family Matters: A tour de table of good practices, finanțat de Comisia Europeană.

Proiectul urmărește să ofere instruire practică cu privire la cele două instrumente principale ale dreptului familiei al în UE: Regulamentul Bruxelles II bis și Regulamentul privind întreținerea. Proiectul se va axa, în special, pe cele trei teme majore ale litigiilor transfrontaliere ale dreptului familiei în UE care implică copiii, responsabilitatea părintească, răpirea copiilor și întreținerea familiei.

La 17 iunie 2021 urmează a fi organizată prima conferință (din cele 3), la care UNBR are 20 de locuri cu participare gratuită.

Cerințe:
1. candidatul trebuie să fie avocat, cu drept de exercitare a profesiei; avocații stagiari nu sunt excluși din această procedură; cu toate acestea vor avea un avantaj persoanele care justifică implicarea profesională în domeniul de referință al proiectului;
2. participarea anterioară ca expert sau cursant în proiecte derulate de UNBR sau INPPA reprezintă un avantaj;
3. pentru a sigura continuitate în accesarea informațiilor, avocații selectați să participe la această conferință online vor avea prioritate la înscrierea ca participant la conferințele care se vor desfășura fizic.

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 10 iunie 2021.

Scrisoarea de intenție (cu înscrisurile atașate pe care le veți considerați relevante) va fi întocmită într-un singur document, format PDF, care se va transmite la adresa de mail proiecte@unbr.ro cu menționarea în corespondență a faptului că se comunică de către avocați „candidatura în cadrul proiectului Cross-border Family Matters”.

Mai multe informații despre proiect pot fi accesate pe pagina de internet dedicată acestuia: https://www.crossbfamilymatters.eu/

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti