MApN a organizat un eveniment dedicat copiilor personalului decedat sau rănit pe timpul participării la acţiuni militare
01.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 1 iunie 2021, Ministerul Apărării Naționale (MApN) a anunțat că în perioada 27-31 mai a avut loc evenimentul special „Mândru de părinții mei” dedicat copiilor personalului decedat sau rănit pe timpul participării la acţiuni militare.

„Astfel, copiii cu vârsta de până la 14 ani ai eroilor Armatei României au primit cadouri oferite de reprezentanții Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului.

Având în vedere situaţia epidemiologică din ţară, evenimentul s-a desfăşurat sub forma unei campanii itinerante de-a lungul a cinci trasee, care au cuprins 38 de localități din țară, având ca punct de plecare Municipiul Bucureşti şi ca destinaţii finale localităţile Huşi, Bistrița, Câmpulung Muscel, Babadag, Târgu Cărbuneşti şi Timișoara”, se arată în comunicat.

Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a declarat că „Dincolo de semnificaţiile imediate, asociate Zilei de 1 Iunie – Ziua internațională a copilului, de valenţele sale de sprijin familial şi de afirmare a valorilor perene ale Armatei României, organizarea acestui eveniment continuă o frumoasă tradiţie de manifestare a recunoştinţei societăţii şi a personalului Ministerului Apărării Naţionale faţă de sacrificiul militarilor români, decedaţi sau răniţi pe timpul participării la acţiuni militare şi faţă de familiile greu încercate ale acestora. În această zi ne amintim de clipele frumoase ale copilăriei, retrăind-o prin ochii fiecărui copil.”

 
Secţiuni: Legal Days, Life, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD