Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională SELECTED Top Legal

Reff & Asociații | Deloitte Legal, recunoscută printre liderii societăților de avocați în nouă arii de practică de către Legal 500 2024

22 aprilie 2024 | JURIDICE.ro

Reff & Asociații | Deloitte Legal a fost recunoscută drept unul dintre liderii societăților de avocați în clasamentul independent internațional Legal 500 2024, în nouă arii de practică, și anume imobiliare și construcții, litigii fiscale, financiar-bancar, drept comercial și fuziuni și achiziții, dreptul muncii, litigii administrative și comerciale, concurență, tehnologie, media și telecomunicații, precum și energie și resurse naturale.

Practica Reff & Asociații | Deloitte Legal specializată în imobiliare și construcții a fost confirmată ca făcând parte din categoria celor de top (Tier 1) pentru al șaptelea an consecutiv. Echipa oferă întregul spectru de servicii juridice în tranzacții, atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor, și lucrează cu companii multinaționale și locale, printre care se numără fonduri de investiții imobiliare, dezvoltatori, corporații mari și investitori strategici. Echipa integrată de specialiști în urbanism și construcții este implicată în toate etapele dezvoltării unui proiect imobiliar, precum și în proiectele de modificări legislative în domeniu. Irina Dimitriu, Partener și liderul practicii, este inclusă și anul acesta în topul celor mai buni avocați în domeniu („Leading Individual”). Simona Iacob și Larisa Popoviciu, Senior Managing Associates, sunt recunoscute ca avocați cheie.

Echipa de litigii fiscale este, de asemenea, recunoscută ca fiind de top (Tier 1). Făcând parte din rețeaua Deloitte Legal, firma este implicată în mod frecvent în litigii fiscale importante atât la nivel național, cât și internațional, precum și în proiecte ce presupun oferirea de asistență pentru adaptarea la legislația fiscală în continuă schimbare. Alex Slujitoru, care conduce echipa de litigii fiscale, și Mihnea Galgoțiu-Săraru, care coordonează echipa de litigii comerciale și administrative, sunt menționați ca Parteneri din noua generație. Bogdan Mărculeț, Senior Managing Associate, este recomandat ca „Rising Star” și ca avocat cheie în domeniu, în timp ce Mihnea Galgoțiu-Săraru, Partener, și Emanuel Bondalici, Senior Managing Associate, sunt recunoscuți ca avocați cheie.

Departamentul specializat în domeniul financiar-bancar, descris ca fiind deosebit de activ în proiecte digitale din sectorul financiar, este recomandat pentru expertiza sa în aspecte legate de tranzacții, inclusiv  tranzacții cu portofolii de credite, finanțări și proiecte de fuziuni și achiziții din domeniul bancar. Andrei Burz-Pînzaru, Partener și liderul practicii, este recomandat ca având „una dintre cele mai bune abordări strategice din mediul juridic din România”. Andreea Șerban, Senior Managing Associate, este menționată ca „Rising Star” și ca avocat cheie, iar Patricia Enache, Senior Managing Associate, este recomandată ca avocat cheie.

Practica de drept comercial și fuziuni și achiziții este bine cunoscută, conform Legal 500, pentru asistența acordată marilor companii multinaționale și investitorilor în tranzacții de mare valoare, precum și în asocieri în participație, în proiecte de guvernanță corporativă și în reorganizări complexe de grup. Echipa este recomandată pentru „expertiza sa, pentru conceperea de strategii inovatoare, pentru negocieri, pentru fermitatea experților, pentru medieri și găsirea de opțiuni alternative, pentru obținerea de soluții favorabile” și pentru colaborarea „cu alte departamente interne specializate pentru a oferi o imagine completă asupra cerințelor clientului”. Practica este condusă de Partenerii Georgiana Singurel, „un avocat foarte bine informat”, și Diana Fejer, Iulian Maier și Fraga Varadi, Managing Associates, sunt recunoscuți ca avocați cheie.

Echipa specializată în dreptul muncii, descrisă ca „fiind deschisă către colaborare și proactivă”, susține clienții din diverse industrii, inclusiv IT, auto, transport, construcții și imobiliare, în chestiuni legate de dreptul muncii, atât cu privire la aspecte de natură contencioasă, dar mai ales cu privire la aspecte de conformare cu legislația și de gestionare a relațiilor de muncă. Aspectele de dreptul muncii care derivă din fuziuni și achiziții reprezintă un punct forte al echipei, care are, de asemenea, vastă experiență în procesele complexe de reorganizare, inclusiv cele care presupun concedieri colective și plecări voluntare. Echipa este condusă de Florentina Munteanu, Partener, în timp ce Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, este recomandată drept „Rising Star” și avocat cheie.

Echipa specializată în domeniul legislației la nivelul UE și al concurenței se remarcă prin „foarte buna cunoaștere a dreptului concurenței” și este recomandată pentru „vasta sa experiență în domeniu”. Coordonatoarea practicii, Florentina Munteanu, Partener, este recunoscută ca fiind printre cei mai buni avocați în domeniu („Leading Individual”), pentru asistența acordată clienților în investigațiile Consiliului Concurenței și pentru asistența recurentă în chestiuni de conformare la cerințele legii concurenței. Andrea Grigoraș, Senior Managing Associate, este recomandată drept „Rising Star” și avocat cheie, iar Mihnea Radu, Managing Associate, și Diana Ivan, Senior Associate, sunt evidențiați ca avocați cheie.

Practica specializată în tehnologie, media și telecomunicații (TMT) are experiență în aspectele de reglementare legate de digitalizare și de implementarea noilor tehnologii și este recunoscută pentru expertiza în confidențialitatea datelor, conținut digital, drepturile consumatorilor și comerț electronic. Departamentul gestionează numeroase aspecte legate de protecția datelor și de confidențialitate pentru companii multinaționale mari, precum și pentru start-upuri, și are cunoștințe vaste despre GDPR și legislația de profil la nivelul UE. Georgiana Singurel, Partener, conduce echipa, iar Andreea Zaharia, Managing Associate, este recomandată ca avocat cheie.

Practica Reff & Asociații | Deloitte Legal de soluționare a litigiilor comerciale și administrative are experiență solidă în gestionarea unei game largi de dispute, inclusiv în domeniul imobiliar și al construcțiilor, în domeniul concurenței, precum și în cerințe de reglementare ce țin de contencios. Liderul practicii, Mihnea Galgoţiu-Săraru, este recomandat ca Partener din noua generație, iar Ana Galgoţiu-Săraru, Senior Managing Associate, este recunoscută ca avocat cheie.

De asemenea, Legal 500 a inclus Reff & Asociații | Deloitte Legal în categoria „Firms to watch” pentru practica sa specializată în domeniul energiei și al resurselor naturale, care este condusă de Georgiana Singurel, Partener, și care gestionează o gamă largă de aspecte de reglementare și legate de tranzacții în care sunt implicați jucători din domeniul energiei și al mediului.

Clasamentul este efectuat în fiecare an de publicația internațională Legal 500 și evaluează societățile de avocați din peste 150 de jurisdicții pe baza opiniilor a 300.000 de reprezentanți ai departamentelor juridice ale companiilor, a informațiilor din formularele de înscriere trimise de firmele de avocați și a interviurilor cu clienți și profesioniști în domeniu.

 Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar, precum și optimizarea proceselor juridice și implementarea noilor tehnologii. Firma reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

Pentru mai multe informații despre Reff & Asociații | Deloitte Legal, accesați www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informații despre rețeaua globală Deloitte Legal, accesați secțiunea web dedicată.

:: English version

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership