« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

ÎCCJ. Imposibilitatea revizuirii unei hotărâri în funcție de un RIL
09.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că nu sunt îndeplinite condițiile de admisibilitate ale revizuirii pentru contrarietate de hotărâri în cazul în care se solicită revizuirea unei hotărâri judecătorești în funcție de o decizie pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție în soluționarea unui recurs în interesul legii, având în vedere ipotezele prevăzute de art. 509 pct. 8 C. proc. civ., care precizează care sunt categoriile de hotărâri judecătoreşti ce pot fi atacate cu revizuire. (Decizia nr. 650 din 17 martie 2021, pronunțată de Secția a II-a civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție) 

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: JURIDICE.ro, Jurisprudență curentă ÎCCJ, Procedură penală, SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD