« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Av. Ioan Blăjan s-a stins
03.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 3 iunie 2021, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost eminentul avocat Ioan Blăjan din Baroul Maramureș, fost membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, fost Decan al Baroului Maramureș.

Ioan Blăjan a absolvit Facultatea de Drept din cadrul prestigioasei Universități ”Alexandru Ion Cuza” din Iași.

A intrat în avocatură în anul 1996 în Baroul Maramureș, profesie pe care a slujit-o cu pricepere și devotament până la sfârșitul vieții, prematur intervenit.

În perioada 2011 – 2019 a fost decanul Baroului Maramureș, pentru două mandate, în același timp fiind și membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Este o zi tristă pentru profesia de avocat și pentru toți cei care l-au cunoscut!

Condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: ANUNTURI, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD