« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, dublu premiată la Benchmark Litigation Europe Awards
04.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a primit două distincții în cadrul ceremoniei Benchmark Litigation Europe Awards 2021, organizată de Euromoney Legal Media Group. ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost încoronată „Firma de Avocatură a Anului în domeniul Litigii și Arbitraje” (Dispute Resolution Firm of the Year) și, de asemenea, a fost distinsă cu premiul special „Litigiul de Impact al Anului” (Impact Case Award).

Nominalizată alături de alte cinci case de avocatură, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a obținut, pentru a doua oară consecutiv, cea mai înaltă distincție în cadrul Benchmark Litigation Europe Awards 2021. În total, au fost atribuite 71 de premii firmelor de avocatură, echipelor și avocaților specializați în soluționarea litigiilor cu cele mai spectaculoase realizări în anul 2020.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost desemnată „Firma de Avocatură a Anului în domeniul Litigii și Arbitraje” (Dispute Resolution Firm of the Year), în recunoașterea activității în domeniul soluționării cauzelor comerciale și penale (white-collar crime). Echipa este implicată în litigii complexe, gestionând totodată un număr semnificativ de arbitraje, inclusiv ICSID. Firma se mândrește cu practica în domeniul litigiilor și arbitrajelor iar clienții vorbesc în termeni elogioși despre ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, apreciind „serviciile excelente și echipa de avocați sârguincioși și dedicați”. Felicitări firmei pentru câștigarea acestui premiu!”, au declarat organizatorii Benchmark Litigation Europe Awards 2021.

De asemenea, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost distinsă și cu premiul „Litigiul de Impact al Anului” (Impact Case Award). Sub coordonarea lui Dan Cristea, Partener, firma a reprezentat cu succes interesele Federației Române de Fotbal (FRF) în suita de demersuri procesuale legate de pretențiile Fotbal Club U Craiova S.A. ca urmare a dezafilierii acestui club de fotbal. Cazul privește o dispută întinsă pe parcursul a aproape un deceniu, timp în care avocații litiganți ai Țuca Zbârcea & Asociații, în strânsă colaborare cu departamentul legal al FRF, condus de Adrian Stângaciu, au obținut pe rând respingerea pretențiilor administrative, acuzațiilor penale și, subsecvent, solicitărilor de daune civile ale clubului dezafiliat, precum și ale altor entități.

„Benchmark Litigation Europe premiază și recunoaște munca ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII într-un litigiu complex, de natură administrativă, civilă și penală. Firma a apărat Federația Română de Fotbal într-un dosar având ca obiect pretenții în valoare de 300 de milioane de euro. Firma și-a reprezentat cu succes clientul iar toate acuzațiile penale împotriva federației au fost respinse ca neîntemeiate. Cazul a captat atenția publicului, stârnind mult interes prin prisma importanței și impactului pe care l-a avut în litigiile sportive din România. Felicitări lui Dan Cristea pentru coordonarea demersurilor legale în acest dosar!”, au adăugat organizatorii.

Echipa de litigii și arbitraje a ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este una dintre cele mai titrate din România, potrivit ghidurilor juridice internaționale – Chambers & Partners, Legal 500 și Global Arbitration Review (GAR), care plasează ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în fruntea plutonului firmelor de avocatură specializate în soluționarea diferendelor.

Lista premianților din cadrul Benchmark Litigation Europe Awards 2021 este disponibilă aici.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: Arbitraj, Litigii, SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD