Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași va încheia un parteneriat cu Universitatea Națională de Economie din Odesa
08.06.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 7 iunie 2021, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) și Universitatea Națională de Economie din Odesa (UNEO) au stabilit încheierea unui parteneriat, potrivit unui comunicat.

Acesta își propune inițierea de proiecte în domenii de interes comun, colaborarea în cadrul unor programe comunitare, pregătirea de specialiști pentru accesarea de finanțare nerambursabilă. De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a discutat și despre posibilitatea dezvoltării de programe de studii comune cu diplomă dublă sau înființarea unei extensiuni a UAIC la Odesa.

UAIC a fost reprezentată la întâlnire de prof. univ. dr. Tudorel Toader – rector, prof. univ. dr. Daniela Cojocaru – prorector pentru relaţii internaţionale şi parteneriate de studii şi cercetare, conf. univ. dr. Florin Brînză – prorector pentru programe de masterat, studii doctorale, managementul calităţii și Extensiunile UAIC  și conf. univ. dr. Constantin-Iulian Damian – prorector pentru programe de licenţă şi activităţi de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, în timp ce din partea UNEO au participat prof. dr. hab. Anatoliy Kovalyov – rector, Oleksandr Litvinov – prorector activitate științifică, E.S. Tiberiu-Leonida Șarpe, consulul României la Odesa și Serhii Kaptalan – profesor asociat UNEO, Director al Agenției de Cooperare Transfrontalieră Euroregiunea „Dunărea de Jos”.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti