Gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru participanții UEFA EURO 2020 | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
10.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 583 din 9 iunie 2021 a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 45/2021 privind acordarea unor gratuități anumitor categorii de participanți la Campionatul European de Fotbal 2020.

Potrivit prezentei OUG, prima măsură menită să asigure deplasarea suporterilor în condiţii de siguranţă la Campionatul European de Fotbal – UEFA 2020 are în vedere asigurarea gratuității la transportul cu metroul, precum și pe linia de cale ferată București-Otopeni.

Astfel, vor beneficia de gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun ale STB următoarele categorii de persoane:
– deținătorii de bilete la meciurile din cadrul UEFA 2020 valabile în ziua meciului și în ziua următoare, până la ora 23,59;
– personalul acreditat UEFA – voluntari și massmedia, pe toată perioada desfășurării UEFA 2020, la București, în perioada 10-29 iunie 2021.

Biletele de călătorie se vor putea obține pe baza biletului de acces la meciuri, respectiv a legitimației oficiale pentru personalul acreditat UEFA – voluntari și mass-media.

Intrare în vigoare: 9 iunie 2021

***

Miercuri, 9 iunie 2021, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a lansat în dezbatere publică proiectul de Ordonanță de urgență privind acordarea unor gratuități anumitor categorii de participanți la Campionatul EURO 2020.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare

 
Secţiuni: Dreptul sportului, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Transporturi, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD