« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 

Accelerarea procesului de digitalizare a MF și ANAF
09.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 8 iunie 2021, Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor, a discutat cu reprezentanții mai multor asociații profesionale despre măsurile de simplificare și digitalizare a procedurii administrativ-fiscale și despre procesul de înrolare a contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV), potrivit unui comunicat.

Alexandru Nazare: „Urmărim să preîntâmpinăm potențialele probleme privind obligativitatea înscrierii în SPV și să răspundem cu promptitudine provocărilor pe care le ridică acest proces, inclusiv prin identificarea unor mecanisme de simplificare a procedurilor de înrolare și autentificare. Feedback-ul din partea mediului privat, adică a utilizatorilor sistemului, este important în vederea modernizării și creșterii atractivității SPV, concomitent cu simplificarea modului de utilizare. Totodată, reiterez solicitarea înaintată către ANAF de a face toate demersurile care îi revin în identificarea soluțiilor pentru creșterea atractivității și modernizării SPV. Scopul nostru este de a dezvolta un parteneriat comun în care fiecare entitate își respectă rolul și competența reală, având ca obiectiv final, în contextul dat, modernizarea modului de interacțiune și stimularea contribuabililor de a adera la platforma pusă la dispoziție.”

Întâlnirile de lucru cu mediul privat referitoare la înrolarea în Spațiul Privat Virtual (SPV) vor continua în scopul accelerării procesului de digitalizare a MF și ANAF.

 
Secţiuni: Fiscalitate | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD