« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Număr special al Revistei „Perspective” a FET consacrat lui Nicolae Titulescu
10.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Primul număr din acest an al apreciatei Reviste „Perspective” a Fundației Europene Titulescu (FET) este unul special consacrat lui Nicolae Titulescu (1882 – 1941), prilejuit de împlinirea anul acesta a 80 de ani de la moartea eminentului nostru Diplomat, Avocat, Profesor Universitar Doctor Docent de Drept Civil, Academician și Om de Stat de anvergură internațională, cel care a spus că viața sa a fost „o luptă continuă în scopul de a croi pentru România un loc în viața lumii, apărându-i, totodată, interesele naționale…”

În acest număr, așa cum se poate vedea și în sumarul alăturat, pot fi citite o serie de articole dedicate strălucitei și fascinantei personalități evocate, uriașei opere și valoroasei moșteniri a acesteia precum și documente istorice și diplomatice, dintre care amintim: scrisoarea referitoare la relațiile româno-sovietice pe care fostul Ministru al Afacerilor Străine și Președinte al Societății Națiunilor i-a adresat-o lui Carol al II-lea, dar și memoriul pe care acesta i l-a trimis mareșalului Antonescu.

Revista „Perspective”, nr. 1 (3)/2021 – apărută sub titlul „Titulescu – 80”, poate fi procurată de la sediul FET – București, Șos. Pavel Kiseleff, nr. 47, sector 1.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Revista revistelor juridice | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD