« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Oradea. Avansarea funcționarului public, după sancționare disciplinară
11.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea de Apel Oradea a hotărât că anularea de către instanță a unei decizii prin care un funcționar public a fost sancționat disciplinar va avea efectele prevăzute de Codul civil, adică va fi considerată a nu fi existat niciodată. Prin urmare, o eventuală avansare în grad a funcționarului nu poate fi limitată pe motiv că acesta nu îndeplinește condițiile legale, din moment ce a operat repunerea în situația anterioară, iar el se află în toate drepturile legale de care ar fi beneficiat în lipsa mustrării. (Decizia nr. 74 din 29 ianuarie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Oradea, Secția de contencios administrativ și fiscal)

 
Secţiuni: C. administrativ, Dreptul muncii, JURIDICE.ro, Jurisprudență Curți de Apel, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD