« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ este alături de familiile celor doi executori judecătorești uciși în timpul exercitării funcției
11.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 11 iunie 2021, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România a informat că executorii judecătoresti își exprimă compasiunea și solidaritatea față de colegii lor din Federația Rusă, afectați de uciderea a doi executori judecătorești, în regiunea Adler din Federația Rusă, potrivit unui comunicat.

Aceștia au fost împușcați mortal de către un bărbat nemulțumit de faptul că urma să fie evacuat, în baza unei decizii judecătorești, din imobilul construit ilegal.

Executorii judecătorești sunt adesea expuși agresiunii verbale și fizice din partea persoanelor nemulțumite de punerea în executare a dispozițiilor din titlurile executorii.

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a atras atenția în repetate rânduri autorităților publice, membrilor Parlamentului României, asupra pericolelor la care sunt expuși executorii judecătorești, aflați în exercitarea atribuțiilor legale cu care sunt învestiți de către statul român și a necesității asigurării unei protecții adecvate acestora.

Un demers în această direcție a fost reprezentat de propunerea de modificare a Codului Penal, respectiv a infracțiunilor de ultraj judiciar și obstrucționarea justiției, având scopul de a proteja executorul judecătoresc și de a-l sprijini în activitatea pe care o desfășoară în interes public.

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești transmite condoleanțe familiilor îndurerate!

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: Executori judecătorești | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD