« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 

ANAF. Noul model al proceselor-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
16.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 702 din 15 iulie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 1036/2021 pentru aprobarea formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor” utilizat în activitatea de verificare a situației fiscale personale.

Prin prezentul ordin se aprobă formularul tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor”, prevăzut în anexa nr. 1.

Formularul are regim special și poate fi tipărit doar prin unități specializate, pe baza comenzilor primite din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pentru Direcția generală control venituri persoane fizice și din partea direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice pentru serviciile de verificări fiscale din cadrul acestora.

În acest sens, Anexa nr. 2 la ordin precizează caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare, precum și condițiile de păstrare a formularului.

Intrare în vigoare: 15 iulie 2021

***

Vineri, 11 iunie 2021, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a lansat în dezbatere publică proiectul de Ordin al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală pentru aprobarea formularului tipizat „Proces-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor” utilizat în activitatea de verificare a situației fiscale personale.

:: Proiectul

 
Secţiuni: C. contravențional, Fiscalitate, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD