Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Prelungirea aplicării Convenției internaționale privind reprimarea actelor de terorism nuclear
11.06.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Covid 19 Legal React, Drept penal, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 201 din 08 iunie 2021 a fost publicată Decizia nr. 919/2021 de modificare a Deciziei (PESC) 2018/1939 privind sprijinul Uniunii pentru universalizarea și punerea în aplicare efectivă a Convenției internaționale privind reprimarea actelor de terorism nuclear.

Decizia (PESC) 2018/1939 a intrat în vigoare la 10 decembrie 2018 și a prevăzut o perioadă de punere în aplicare a Convenției internaționale privind reprimarea actelor de terorism nuclear de 36 de luni, de la data încheierii acordului de finanțare.

Din cauza provocărilor persistente generate de pandemia de COVID-19, la 16 aprilie 2021, Biroul Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate și Biroul ONU pentru Combaterea Terorismului, în calitate de agenții de implementare, au solicitat prelungirea punerii în aplicare a Deciziei.

Întrucât continuarea activităților nu ar produce implicații la nivelul resurselor financiare, aplicarea Decizia (PESC) 2018/1939 a fost prelungită până la 30 noiembrie 2022.

Intrare în vigoare: 7 iunie 2021

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti