Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q3
AUDI Q3
Comunicare profesională Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution

9 mai 2024 | JURIDICE.ro

Biroul Wolf Theiss din București a asistat AIRSOL S.r.l., societate deținută de SOL S.p.A. (grup italian care activează în sectorul gazelor tehnice, industriale și medicinale) cu privire la achiziționarea unei participații majoritare în cadrul MedAir Oxygen Solutions S.R.L., o societate activă în domeniul îngrijirii medicale la domiciliu. Tranzacția a fost semnată și finalizată la data de 21 martie 2024.

Echipa Wolf Theiss a fost coordonată de Bryan W. Jardine (Managing Partner) împreună cu Andreea Cărare (Senior Associate) și Marius Moldoveanu (Associate).

Wolf Theiss a asistat AIRSOL pe parcursul tuturor etapelor tranzacției, inclusiv în faza de due diligence, obţinerea aprobării FDI și negocierea documentelor pentru finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Acționarul minoritar rămas în societate va păstra poziţia de management în cadrul companiei, ceea ce a impus redactarea și negocierea unor documente suplimentare care să reglementeze relaţia dintre părți în această nouă structură.

Aceasta este o tranzacție de referință pentru AIRSOL, reprezentând intrarea grupului pe piața din România de îngrijire la domiciliu și reflectă angajamentul companiei de a crește și de a se extinde în Europa.

Prin această tranzacție, compania italiană va aduce pe piața românească experiența, know-how-ul și capacitățile sale de zeci de ani, îmbunătățind astfel serviciile și produsele disponibile în sectorul românesc de îngrijire la domiciliu.

Pe parcursul ultimelor luni, am lucrat îndeaproape cu avocaţii Wolf Theiss. Expertiza, dedicarea și abordarea lor proactivă au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”, a declarat Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group.

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

„Suntem încântați că am reprezentat Grupul SOL în această tranzacție, care marchează intrarea sa pe piața din România. Astfel, AIRSOL își consolidează poziția în Europa și în regiunea CEE/SEE și aduce o îmbunătățire serviciilor și produselor paliative din România. Le mulţumim tuturor celor implicaţi în această tranzacţie, care au lucrat pentru finalizarea sa cu succes”, a declarat Bryan Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din București.

Despre SOL Group

SOL Group este prezent în Europa, Brazilia, Maroc, India și Turcia, activă prin brandul SOL în producția, cercetarea aplicată și vânzarea de gaze tehnice, pure și medicale și prin brandul VIVISOL în domeniul serviciilor de îngrijire la domiciliu. Cel mai recent, SOL Group și-a extins operațiunile și în domeniul biotehnologiei (brand: Biotechsol) și în producția de energie regenerabilă (brand: Hydrosol). SOL Spa, compania care controlează Grupul SOL, este listată la Bursa de Valori din Milano din iulie 1998.

 Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 400 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii locale și internaționale din domeniul industrial, de producție, comerț, distribuție și servicii, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții cuprinzătoare și constructive orientate spre afaceri pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Citeşte mai mult despre , , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership