« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Protocol de colaborare ANPC – ICI București
14.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 10 iunie 2021, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București au semnat un protocol de colaborare, potrivit unui comunicat.

Cooperarea interinstituțională este esențială, sens în care scopul semnării acestui protocol îl reprezintă promovarea relațiilor constante în domeniile conexe competențelor proprii ale ANPC și ICI, dar și intensificarea legăturilor de colaborare reciprocă în acțiunile fiecărei instituții sau în acțiuni comune.

Claudiu Dolot, Președinte ANPC: „Consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de programe și campanii de educare și informare a cetățenilor, în calitatea lor de consumatori cu implicații puternice la nivel social, în special din perspectiva protecției consumatorilor, reprezintă unul dintre dezideratele mandatului meu. Ne propunem să contribuim la creșterea vizibilității și dezvoltarea activităților în domeniul protecției consumatorilor, în rândul publicului larg, iar protocolul încheiat între cele două instituţii va răspunde, în primul rând, nevoii de informare a consumatorilor.”

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Protecția consumatorilor | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD