« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Echipele mixte ANPC – ISCIR vor controla activitatea și echipamentele de agrement
14.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 14 iunie 2021, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR) au semnat un protocol de colaborare privind constituirea de echipe mixte formate din comisari ANPC și inspectori de specialitate ISCIR, care vor controla activitatea și echipamentele de agrement, în scopul prevenirii accidentelor produse de acestea, potrivit unui comunicat.

Acest demers prevede și faptul că, se pot constitui echipe mixte de control pentru verificarea respectării condițiilor de introducere pe piață a produselor din domeniile reglementate, precum și a legislației în domeniul protecției consumatorilor.

Claudiu Dolot, președintele ANPC: „Protocolul încheiat încheiat între cele două instituții acoperă un domeniu important și sensibil: activitatea de agrement. ANPC împreună cu ISCIR vor colabora, în primul rând, pentru protejarea vieții, sănătății și securității oamenilor. Astfel, se va răspunde nevoii de eficientizare a activității de control și asigurării unui cadru care să întărească protecția intereselor consumatorilor și va duce la inițierea demersurilor necesare care să îmbunătățească legislația în domeniu și să prevadă atribuții concrete și clare ale ANPC și ISCIR.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Protecția consumatorilor | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD