« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Noul Regulament de organizare și funcționare a Inspecției Judiciare
14.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 589 din 11 iunie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 49/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Inspecției Judiciare.

La data de 11 iunie 2021, inspectorul-șef al Inspecției Judiciare a aprobat Regulamentul de organizare și funcționare a Inspecției Judiciare.

Noul Regulament abrogă vechiul Regulament nr. 134/2018, este structurat în 3 capitole și stabilește reguli privind:
– structura organizatorică;
– procedura de numirea și evaluare a personalului;
– evidența, repartizarea și accesul la dosare și evidențe.

Regulamentul mai cuprinde 2 anexe, care prevăd registrele de evidență a activității, respectiv criteriile și procedura de evaluare a activității profesionale a inspectorilor judiciari.

Intrare în vigoare: 11 iunie 2021

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD