« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
CMS CMK
 

Amendament la Contractul de finanțare dintre România și BEI privind infrastructura de apă
15.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 594 din 14 iunie 2021 a fost publicat Amendamentul nr. 3 convenit între Guvernul României prin Ministerul Finanțelor și Banca Europeană de Investiții, prin scrisoarea semnată la Luxemburg la 2 martie 2021 și la București la 12 martie 2021, la Contractul de finanțare dintre România și Banca Europeană de Investiții – Proiectul privind infrastructura municipală în domeniul alimentării cu apă, semnat la București la 8 martie 2002, din 12.03.2021.

Prezentul amendament are în vedere Contractul de finanțare între România și Banca Europeană de Investiții (BEI) privind infrastructura de apă, care va fi amendat așa cum este prezentat mai jos:

1.1. Graficul actual de amortizare, anexa B, se va aplica exclusiv celei de-a treia trageri în temeiul Contractului de finanțare.
1.2. Noul Grafic de amortizare atașat, anexa B1, se va aplica primei și celei de-a doua trageri în temeiul Contractului de finanțare – prin care fracțiunea de 1/38 este aplicabilă pe întreaga durată a rambursărilor de capital (de la 15.03.2008 la 15.09.2026) în loc de 2,63% pentru 15.03.2008-15.03.2026 și 2,69% pentru 15.09.2026.
2. Reprezentări
Reprezentările și garanțiile care se repetă în temeiul și în conformitate cu Contractul de finanțare sunt considerate repetate (prin raportare la faptele și circumstanțele existente atunci) de Împrumutat (i) la data la care Împrumutatul contrasemnează această scrisoare și (ii) la data intrării în vigoare.
3. Diverse
3.1. În afară de conformarea cu articolul 1 (amendamente la contractele de finanțare) din această scrisoare, nicio dispoziție a acestei scrisori nu va restricționa, limita sau în niciun alt mod nu va amenda oricare dintre drepturile Băncii în cadrul Contractului de finanțare.
3.2. Prezenta scrisoare nu este (și nu va fi considerată a fi) un consimțământ, un acord, o modificare sau o renunțare cu privire la orice termeni, prevederi sau condiții ale Contractului de finanțare, cu excepția cazului în care s-a convenit în mod expres aici. Banca își rezervă orice alt drept sau remediu pe care îl poate avea acum sau ulterior.
3.3. Termenii și condițiile din Contractul de finanțare sunt confirmate prin prezenta și vor rămâne în vigoare și cu efectele depline, iar termenii acestei scrisori vor fi strict interpretați și fără a aduce atingere drepturilor și puterilor Băncii în temeiul Contractului de finanțare, inclusiv toate drepturile și remediile cu privire la orice altă neconformitate care: (i) nu a fost dezvăluită înainte de data prezentei scrisori către Bancă; (ii) continuă și nu s-a renunțat înainte de data acestei scrisori de către Bancă; sau (iii) care apare la sau după data prezentei scrisori.”

Intrare în vigoare: 14 iunie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: Banking, Infrastructură, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD