« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Întrevedere Marius Iacob Morari – Bogdan Ilea ref. rolul executorului judecătoresc în societate
16.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 15 iunie 2021, executor judecătoresc Marius Iacob Morari, Președinte UNEJ, a avut o întrevedere cu Bogdan Ilea, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Justiției, potrivit unui comunicat.

Cei doi reprezentanți au purtat discuții pe marginea rolului executorului judecătoresc în societate, a nevoilor profesiei, a provocărilor actuale și a propunerilor transmise de către Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești Ministerului Justiției.

Marius Iacob Morari și Bogdan Ilea au apreciat colaborarea dintre cele două instituții și au agreat asupra unor discuții viitoare la nivel de experți, cu rolul de a îmbunătății activitatea de executare silită.

 
Secţiuni: Executori judecătorești, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD