Secţiuni » Arii de practică » Business » Piaţa de capital
Piaţa de capital
CărţiProfesionişti
 

Codul etic național al profesioniștilor contabili a fost completat cu o nouă ediție
23.06.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Piața de capital, Varia (alte arii de practica)
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 614 din 22 iunie 2021 a fost publicat Hotărârea nr. 619/2021 privind completarea Codului etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a.

Prin prezenta hotărâre a fost aprobată completarea Codului etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a, Editura CECCAR, 2011, cu Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Etică pentru Contabili (IESBA) al Federației Internaționale a Contabililor (IFAC).

Acesta reprezintă traducerea în limba română a „Handbook of the International Code of Ethics for Professional Accountants, 2018 Edition” și este disponibil aici.

Dacă se constată existența unor dispoziții contrare între cele două coduri, vor prevala prevederile din Codul etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a din 2011.

Intrare în vigoare: 22 iunie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti