Codul etic național al profesioniștilor contabili a fost completat cu o nouă ediție
23.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 614 din 22 iunie 2021 a fost publicat Hotărârea nr. 619/2021 privind completarea Codului etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a.

Prin prezenta hotărâre a fost aprobată completarea Codului etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a, Editura CECCAR, 2011, cu Codul etic al profesioniștilor contabili, ediția 2018, elaborat de Consiliul pentru Standarde Internaționale de Etică pentru Contabili (IESBA) al Federației Internaționale a Contabililor (IFAC).

Acesta reprezintă traducerea în limba română a „Handbook of the International Code of Ethics for Professional Accountants, 2018 Edition” și este disponibil aici.

Dacă se constată existența unor dispoziții contrare între cele două coduri, vor prevala prevederile din Codul etic național al profesioniștilor contabili, ediția a V-a din 2011.

Intrare în vigoare: 22 iunie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Piața de capital, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD